Szegedi hírek

2024.05.07. 11:24

Idős, beteg ember sérült meg, amikor odacsukta az egyik szegedi troli

Suki Zoltán

Fájdalmas sérüléseket szenvedett a férfi. Fotó: Püspök Fanni

– Szörnyűség, ami édesapámmal történt a napokban Szegeden az egyik trolibuszon – mondta lapunknak Püspök Fanni.

Fanni édesapja a 8-as trolibuszon utazott még a múlt hét végén, és a Tündér utcai megállóban szeretett volna leszállni a járműről. Jelzett is szabályosan, csakhogy a sofőr odacsukta, és az idős férfi végül szabályosan kizuhant a betonra.

Édesapám idős, beteg ember, két agyvérzése volt, bal oldalára félig béna és bottal jár, vagyis nagyon nehezen mozog. Többen azt mondták nekem, hogy a sofőr telefonált vezetés közben, és nem a visszapillantó tükröket figyelte, amikor megtörtént a baj. Mi van, ha nem áll meg végül, és tovább hajt édesapámat vonszolva a troli után? Akkor apukám most halott lenne!

 – mondta kétségbeesetten a fiatal nő.

Szerinte nagyobb baj csak azért nem történt, mert az utasok kiabáltak a buszvezetőnek, hogy valakit odacsukott az ajtóval és azonnal álljon meg.

A baleset után a férfi bal lába duplájára dagadt, és most nem mer egyedül tömegközlekedési eszközre szállni. Fanni szerint őt és az egész családját nagyon megviselték a történtek.

Megkerestük az ügyben a Szegedi Közlekedési Kft-t, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy tudnak az esetről (Püspök Fanni tett bejelentést), és megkezdték az eset azonnali kivizsgálását, ami még tart. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában